Ona je trenutno jedna od najomraženijih osoba na svijetu

Agencije
Ona je trenutno jedna od najomraženijih osoba na svijetu

Rebeka Frensis iz Jute trenutno je najomraženija osoba na svijetu koja ističe da “ne žali ni sekund” što je pozirala pored mrtvih životinja.

Sve je počelo kada je engleski komičar Riki Džervejs objavio fotografiju nje kako se smješka pored tek ubijene žirafe!

“Šta treba da ti se dogodi u životu da te to nagna da ubiješ prelijepu životinju i još legneš pored nje i smješkaš se!?”, zapitao se Džervejs u komentaru ispod fotografije.

Poslije tog njegovog tvita, ova društvena mreža je eksplodirala, jer su se mnogi uključili u prepisku i potom pretili Rebeki ubistvom.

“Bilo bi dobro da neko tebe ubije, a onda da legne pored tvog leša i smjieška se”, napisao je jedan tviteraš.

Rebeka je, inače, lovac, pobjednica je TV takmičenja “Extreme Hunting” (Ekstremni lov) i voditeljka šoua “Eye of the Hunter”. Ona se hvali kako je dosad lovila zebre, riseve, medvede, losove, ovce, ovnove, jelene, koze, a lovila je čak i kad je bila trudna.

Poslije prave hajke na nju, ona se oglasila i rekla da je smrt žirafe bila neizbežna, odnosno da je morala da bude ubijena. Ta fotografija je, kaže, nastala prije pet godina.

“Kad sam prije pet godina bila u Africi, mislila sam da nikad ne bih ubila žirafu. Ali pokazali su mi staru žirafu koja je lutala sama. Izbačena je iz krda, bila je prestara za razmnožavanje i blizu smrti. Zamolili su me da lokalnom stanovništvu osiguram hranu, jer je smrt žirafe bila neizbježna, a mogla je da bude od koristi lokalnom stanovništvu. Zbog svoje odluke ne žalim ni sekunde. Jednom kad smo je upucali, ljudi su iskoristili mjeso, rep su koristili za nakit, a kosti da bi izradili druge stvari i nijedan dio životinje nije bačen. Zahvalna sam što sam bila deo nečeg tako dobrog”, napisala je ona.

Ali engleski komičar nije joj dao mira. Objavio je još jednu njenu fotografiju, na kojoj pozira sa ubijenim lavom, uz komentar: “Tako je ponosna na sebe. Vjerovatno je i ovu životinju ubila kako bi nahranila lokalno stanovništvo”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana