Objavljeni prvi kadrovi posljednje sezone “Igre prestola”

Glas Srpske
Objavljeni prvi kadrovi posljednje sezone “Igre prestola”

HBO je prvi put objavio jednu scenu iz posljednje, osme, sezone serije “Igra prestola”.

Obožavaoci popularne serije sa nestrpljenjem očekuju njenu finalnu sezonu, čije je emitovanje zakazano za sljedeću, 2019. godinu budući da je prethodni serijal emitovan 2017.

Mreža HBO im je konačno izašla u susret, objavivši prvi promotivni video osme sezone. U kratkom klipu, koji traje samo tri sekunda, vidimo zagrljaj Džona Snježnog i Sanse.

Iako sam video, kako neki ocjenjuju, nije bog zna šta, njegovo objavljivanje izazvalo je brojne reakcije fanova na društvenim mrežama.

Međutim, prema pisanju “Hafington posta” od prije nekoliko dana, prikazivanje osme sezona “Igre prestola” moglo bi da bude dodatno odgođeno u odnosu na najavljeni početak emitovanja.

- Naporno ćemo raditi na osmoj sezoni sve do maja 2019. godine, tako da je ona bar osam ili devet mjeseci daleko od završetka. Imamo još dosta posla da uradimo na osmoj sezoni - izjavio je supervizor za specijalne efekte serije Džo Bauer za “Hafington post”.

Kako je HBO saopštio na početku snimanja, završni serijal “Igre prestola” imaće šest epizoda i trebalo bi da počne da se emituje “u prvoj polovini 2019. godine”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana