Објављена прва најава за филм “Икс-мен: Мрачни Феникс”

Агенције
Објављена прва најава за филм “Икс-мен: Мрачни Феникс”

Студио “20th Century Fox” објавио је прву најаву за нови филм из “Икс-мен” серијала - “Икс-мен: Мрачни Феникс”, који стиже у српске биоскопе 14. фебруара.

Млада глумица Софи Тарнер, једна од главних глумица популарне серије “Игра престола”, нашла се у улози Џин Греј, која у овом филму добија потпуну моћ Феникса.

Трејлер даје мали увид у то шта публика може да очекујемо од, како наглашава дистрибутер “Мегаком филм”, једне од најинтригантнијих прича “Икс-мен” саге.

Најава приказује развој Џин Греј од нежељеног дјетета које је грешком изазвало саобраћајну несрећу, до конфликтне и темпераментне младе жене.

Професор Икс покушава да помогне Џин да савлада своје моћи, док Мистик, коју глуми Џенифер Лоренс, жели да га казни за лагање младог мутанта.

Очекивано, са друге стране су Магнито и његови мутанти који охрабрују Џин да ослободи моћ Мрачног Феникса.

У “Мрачном Фениксу”, екипа се суочава са својим најстрашнијим непријатељем, који долази из њихових редова, Џин Греј. Током спасилачке мисије у свемиру, Џин погађа мистериозна космичка сила, која ју је учинила бескрајно моћном, али и нестабилном при повратку кући.

Џин, која се отима контроли и повређује оне које највише воли, почиње да растура силу која држи Икс-мен тим на окупу. Када породица почне да се распада, морају пронаћи начин да се уједине и, не само сачувају Џинину душу, него и спасу планету од ванземаљаца који желе да искористе њену моћ Феникса и завладају галаксијом.

Поред Софи Тарнер и Џенифер Лоренс, публика ће гледати Џејмса Мекавоја, Мајкла Фасбендера и Џесику Частејн.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана