Objavljen novi album benda “Interpol”

Agencije
Objavljen novi album benda “Interpol”

Šesto studijsko izdanje predvodnika njujorškog post-pank zvuka i jednog od najcjenjenijih indi rok bendova 21. vijeka, “Interpola”, objavljeno je u izdanju “Matador rekordsa”.

Album pod naslovom “Marauder” najavljen je singlom “Rover”, a nedavno je predstavljena i pjesma “Number 10”, čije samo ime sugeriše da se radi o desetoj pjesmi na albumu.

Da stvari ne bi bile dosadne, “Interpol” se pobrinuo objavom još jednog singla i video-spota za pjesmu “If you really love nothing”. Ovaj album ujedno je prvo izdanje “Interpola” nakon albuma “El Pintor” iz 2014. godine.

U medijskom saopštenju povodom objavljivanja albuma pjevač i frontmen benda Pol Benks album je predstavio riječima kao nešto što ga je naučilo mnogo i predstavlja bitan aspekt u njegovom životu.

- “Marauder” je jedno lice, jedan aspekt mene. To je lik koji pokvari prijateljstva i radi sulude stvari. Naučio me je dosta toga, ali on predstavlja osobu koju je najbolje ostaviti u pjesmi. Ovaj album je način da mu se da ime - rekao je Benks.

Album se sastoji od 13 pjesama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana