OK fest očarao region

R. Đ.
OK fest očarao region

Foča - Nastupima za pamćenje "Hladnog piva", "Električnog orgazma" i "Darkvud daba" spuštena je zavjesa na trodnevni "OK fest" na Tjentištu.

Drugi festival za mlade okupio je više od 5.000 posjetilaca iz regiona, a pod motom "Nama je ovde OK, učinićemo sve da bude i vama", pjevalo se, igralo i zabavljalo do beskraja.

Osim uz odlične muzičke nastupe, mladi su uživali i u prirodnim bogatstvima "Sutjeske", najstarijeg nacionalnog parka u BiH, raftingu Tarom, planinarenju Maglićem, izletima i drugim sadržajima. Večeri i noći su kratili uz odlične koncerte, a za odličnu atmosferu pobrinuli su se i "Elemental", "Ajsbrn", "Bed kopi", "Zabranjeno pušenje", "Rundek kargo trio" i drugi bendovi.

- Prekrasno je, ljepota... Mi smo svirali nešto i sa novog albuma, malo starih stvari. Publika je bila odlična - rekao je ikona rokenrola Darko Rundek.

Prvi put na Tjentištu bio je i legendarni Srđan Gojković Gile.

- Super je ovako u prirodi biti na rokenrol događaju. Ovo je dobra ideja, odličan prostor i publika. Volimo festivalske nastupe - rekao je Gile.

Tjentište je očaralo Banjalučane, Sarajlije, Beograđane, Splićane, Zagrepčane… Dok su pakovali stvari redom su ponavljali: "Obavezno se vraćamo".

Sutjesci se vraćaju i oni koji su za vrijeme bivše Jugoslavije gajili duh bratstva i jedinstva i učestvovali u čuvenim omladinskim akcijama. Među njima i Zagrepčanin Goran Mihaljčić, koji je na Tjentište stigao sa suprugom.

- Ovdje sam bio 1971. na radnoj akciji, kada je građen ovaj stadion i jezero. Bilo je prekrasno tada i to nam danas fali - kaže Mihaljčić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana