ОК фест очарао регион

Р. Ђ.
ОК фест очарао регион

Фоча - Наступима за памћење "Хладног пива", "Електричног оргазма" и "Дарквуд даба" спуштена је завјеса на тродневни "ОК фест" на Тјентишту.

Други фестивал за младе окупио је више од 5.000 посјетилаца из региона, а под мотом "Нама је овде ОК, учинићемо све да буде и вама", пјевало се, играло и забављало до бескраја.

Осим уз одличне музичке наступе, млади су уживали и у природним богатствима "Сутјеске", најстаријег националног парка у БиХ, рафтингу Таром, планинарењу Маглићем, излетима и другим садржајима. Вечери и ноћи су кратили уз одличне концерте, а за одличну атмосферу побринули су се и "Елементал", "Ајсбрн", "Бед копи", "Забрањено пушење", "Рундек карго трио" и други бендови.

- Прекрасно је, љепота... Ми смо свирали нешто и са новог албума, мало старих ствари. Публика је била одлична - рекао је икона рокенрола Дарко Рундек.

Први пут на Тјентишту био је и легендарни Срђан Гојковић Гиле.

- Супер је овако у природи бити на рокенрол догађају. Ово је добра идеја, одличан простор и публика. Волимо фестивалске наступе - рекао је Гиле.

Тјентиште је очарало Бањалучане, Сарајлије, Београђане, Сплићане, Загрепчане… Док су паковали ствари редом су понављали: "Обавезно се враћамо".

Сутјесци се враћају и они који су за вријеме бивше Југославије гајили дух братства и јединства и учествовали у чувеним омладинским акцијама. Међу њима и Загрепчанин Горан Михаљчић, који је на Тјентиште стигао са супругом.

- Овдје сам био 1971. на радној акцији, када је грађен овај стадион и језеро. Било је прекрасно тада и то нам данас фали - каже Михаљчић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана