Нови скандал у краљевској породици: Принц Чарлс има ванбрачног сина?

novosti.rs
Нови скандал у краљевској породици: Принц Чарлс има ванбрачног сина?

Аустралијанац Сајмон Доранте-Деј (52) тврди да је незаконити син британског принца Чарлса (70) и његове данашње супруге, у то вријеме љубавнице, Камиле Паркер-Буолс (71).

Сајмон, који себе назива принц Сајмон, жели да иде на ДНК анализу и “оконча 40 година потраге”. Доранте-Деј, чије је средње име Чарлс, рођен је 1966. године у Госпорту, у грофовији Хемпшир.

Ако је истина то што он тврди, зачет је 1965. године, кад је Чарлс имао 17 година, а Камила 18. То руши и званичну верзију Чарлсове и Камилине љубавне приче, по којој су се они упознали 1970. године.

Сајмона је усвојила његова бака Винифред, која је радила за краљицу Елизабету и принца Филипа. Он тврди да му је бака често отворено говорила да је “Чарлсов и Камилин син”.

“Није ми то наговијештавала, него ми је отворено говорила. Неко је коментарисао структуру моје вилице и рекао да је иста као код Њеног величанства. Коса ми је била као Камилина”, каже он.

“Принц Сајмон” је недавно, у једном интервјуу, истакао да је увјерен да би се за њега сазнало да принцеза Дајана није погинула у аутомобилској несрећи 1997. године. “Вјерујем да је Дајана знала за мене и да је сложила све коцкице мозаика. Мисллим да је стигла до тачке кад је проналазила све више одговора о сопственом животу, о томе какво јој је зло учињено, и да је намеравала то да објави”, навео је он. Чарлс из брака са принцезом Дајаном има синове Вилијама и Харија, а Камила из брака са Ендрјуом Паркером Боулсом има сина Тома (44) и ћерку Лору (41).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана