Нови албум Марије Шерифовић у 2019. години

Глас Српске
Нови албум Марије Шерифовић у 2019. години

Популарна српска пјевачица Марија Шерифовић припрема се за предновогодишњи концерт у Будви, који ће се одржати у суботу.

- Што се наступа тиче, као и увек, даћу све од себе да људи осете емоцију коју желим да им пренесем. Кад је реч о мојој публици, знам да ћемо се сјајно разумети. Срећна сам што долазим на приморје током празника. Често долазим у Будву због посла, а неретко и останем због дружења са пријатељима. Сви воле да се проводе у Будви - каже Марија.

Она је открила и гдје ће и са ким дочекати најлуђу ноћ.

- Нову годину ћу дочекати са својом публиком у Београду. Празнични дани су за мене увек радни, одмор почиње тек после Божића, када се новогодишње лудило заврши - рекла је Марија.

Нову годину популарно називају најлуђом или ноћи која се памти, а Марија каже да не излази често у провод.

- Ја сам повучен тип, одавно не излазим у град и проводи ме не интересују. Кад не радим, волим да будем код куће са пријатељима и својим псом, то за мене представља идеалан провод - рекла је Марија.

Публика у Будви са нестрпљењем дочекује Марију Шерифовић и добро зна највеће хитове, као што су “Бол до лудила”, “У недељу”, “11”, “Део прошлости”, а чији концерт би она одабрала?

- Бруно Марс и Роби Вилијамс. Ето, предлажем да их неко доведе следеће године и ја ћу бити у публици - казала је Марија.

Пред крај године сумирају се утисци, своде рачуни, а Марија је испричала шта је професионално обиљежило њену 2018. годину.

- То су свакако концерти у Арени Београд и на “Кошеву” у Сарајеву, као и велики број концерата широм региона. Чини ми се да ми је публика ове године пружила толико љубави да морам некако да се одужим у следећој, а већ размишљам о томе - каже Марија.

Открила је и које су јој жеље за идућу годину.

- Жеља ми је да моји најближи буду здрави и на окупу. Планове никад не правим, али ћу се потрудити да у 2019. објавим нови албум јер сматрам да то дугујем људима који воле моју музику - казала је Марија.

Публици је поручила од чега не треба одустати у наредној години.

- Да чувају оне које воле, да се смеју и да ударе бригу на весеље - закључила је Марија.

Поноћ ће Будвани и њихови гости дочекати уз Дина Мерлина, који је у овом граду наступао већ неколико пута и сваки пут доносио нову, креативну енергију. Из Туристичке организације Будва најављују да ће Будва и ове године бити регионални центар новогодишњих дешавања и очекују више посјетила него лани, када је град посјетило више од 50.000 људи. Петодневни новогодишњи програм почиње у петак, а за добру атмосферу биће задужени “Most Wanted”, “Who See” и “Београдски синдикат”, који први пут наступа у Будви. Другог дана на бини ће се наћи етно-група “Зора” из Црне Горе, Халид Бешлић и Марија Шерифовић. Усијану атмосферу током 30. децембра држаће локални ди-џејеви, као и свјетски познати музичари електронске музике Бурак Јетери и Дарен Емерсон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана