Нови албум “Guns n Roses” након више од деценије

Агенције
Нови албум “Guns n Roses” након више од деценије

Аксл Роуз и његове колеге из групе “Guns 'n' Roses” једноставно не воле да причају о новим пројектима, али је недавно басиста Даф Мекејган потврдио да је бенд поново на окупу и да ради пуном паром на новим пјесмама.

Откако су се Мекејган и гитариста Слеш поново придружили Акслу Роузу 2016. године, било је неколико успјешних турнеја, али без икаквих назнака снимања новог студијског материјала.

Међутим, Мекејган је потврдио да је чуо прве демо снимке на којима ради легендарни пјевач Аксл Роуз.

- Никада није било стриктног распореда којег треба да се држимо током процеса снимања. Чуо сам неке величанствене пјесме које Аксл има, стварно има супер ствари на којима ради, тако да сам узбуђен због могућности њиховог снимања - казао је Мекејган за радио “Trunk Nation”.

Када су Дафа Мекејгана питали да буде конкретнији када је ријеч о уласку у студио, он је ипак рекао да не жели нагађати како не би разочарао публику уколико се нешто непредвиђено у међувремену деси.

Даф Мекејган је рекао да је стварање албума најзабавнији сегмент рада бенда “Guns 'n' Roses”.

- Стварање албума је стваран процес, али уједно и најзабавнији сегмент рада нашег бенда. Међутим, на нама је да не причамо о томе. Шта се даље буде дешавало благовремено ћете се упознавати - остао је тајанствен Мекејган.

Посљедњи албум састава “Guns 'n' Roses” “Chinese Democracy” снимљен је 2008. године. То је био уједно и њихов први албум ауторске музике од изласка њихове феноменалне плоче “The Spaghetti Incident” 1993. године. У тренутку када је изашао “Chinese Democracy” је постао најскупљи рок албум у историји, надмашивши албуме “Hysteria” Deff Lepparda и “Tusk” Fleerwood Maca.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана