Nina emocijama zagrijala Kastel

Aleksandra Glišić
Nina emocijama zagrijala Kastel

"Za nama zatvaram sve, vrata i prozore, da ova ljubav nikad ne pobjegne. Kol'ko su čekali nas dani i godine, ne dam te, ne dam, tu sam, tu ostajem", oduševljeno je pjevala publika sa Ninom Badrić na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Da je kraljica najnježnijih ljubavnih pjesama, ali i onih energičnijih ritmova podsjetila je Banjalučane u subotnjoj prohladnoj večeri. Nema sumnje da je Badrićeva jedna od omiljenih pjevačica u regionu što je dokazala i na ovom nastupu kada je plijenila pozitivnom energijom, šarmom i glasom.

 "Još se porežem na tvoje dodire od stakla, nikada se ja iz tvog srca nisam makla", pratila je publika u glas, a Nina je nizala nisku pjesama od emotivnih do bržih melodija kao što je "Takvi kao ti".

Ova hrvatska pjevačica već godinama slovi za jedan od najboljih ženskih vokala u regionu, a njene koncerte, baš kao i ovaj banjalučki odlikuje more emocija svojstvenim pjesmama koje izvodi. Okosnicu Nininog repertoara čine "Čarobno jutro", "Ja za ljubav neću moliti", "Nek ti bude kao meni", "Da se opet tebi vratim".

A da je svaka Ninina pjesma mala intimna priča dobro zna njena vjerna publika koja je sa njom na Kastelu stvorila pravu muzičku vrtešku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana