Нина емоцијама загријала Кастел

Александра Глишић
Нина емоцијама загријала Кастел

"За нама затварам све, врата и прозоре, да ова љубав никад не побјегне. Кол'ко су чекали нас дани и године, не дам те, не дам, ту сам, ту остајем", одушевљено је пјевала публика са Нином Бадрић на тврђави Кастел у Бањалуци.

Да је краљица најњежнијих љубавних пјесама, али и оних енергичнијих ритмова подсјетила је Бањалучане у суботњој прохладној вечери. Нема сумње да је Бадрићева једна од омиљених пјевачица у региону што је доказала и на овом наступу када је плијенила позитивном енергијом, шармом и гласом.

 "Још се порежем на твоје додире од стакла, никада се ја из твог срца нисам макла", пратила је публика у глас, а Нина је низала ниску пјесама од емотивних до бржих мелодија као што је "Такви као ти".

Ова хрватска пјевачица већ годинама слови за један од најбољих женских вокала у региону, а њене концерте, баш као и овај бањалучки одликује море емоција својственим пјесмама које изводи. Окосницу Нининог репертоара чине "Чаробно јутро", "Ја за љубав нећу молити", "Нек ти буде као мени", "Да се опет теби вратим".

А да је свака Нинина пјесма мала интимна прича добро зна њена вјерна публика која је са њом на Кастелу створила праву музичку вртешку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана