Nikol Kidman: Otvoreno o braku, karijeri i ljubavi

Agencije
Nikol Kidman: Otvoreno o braku, karijeri i ljubavi

Poznata holivudska glumica Nikol Kidman koja je u braku sa kantri pjevačem Kitom Urbanom, je u nedavnom intervjuu govorila o svom braku, karijeri, porođaju, ali i depresiji koju je prebrodila nakon razvoda.

Glumica je u intervjuu za magazin "Net-a-porter.com " govorila o životu daleko od holivudskog glamura, porođaju koji je snimio njen sadašnji suprug Kit i porodičnom životu.

Kda se baviš glumom i kad imaš djecu neke stvari se jednostavno promjene. Stalno sam slušala priče kako djeca utiču na glumačku karijeru, ali ja bih uvijek prije izabrala da imam djecu, nego da imam uspješnu karijeru u Holivudu", rekla je Nikol koja je otkrila da je Kit snimao porođaj.

Glumica je priznala da je sad jako srećna, ali da je poslije razvoda sa glumcem Tomom Kruzem bila jako depresivna.

''Udala sam se veoma brzo i veoma mlada, međutim ne žalim zbog toga jer mi je brak donio Belu i Konora i dugo vremena sam imala fantastičan brak'', rekla je glumica dodajući da to što nije mogla da ima djecu jako uticalo na njenu raniju depresiju i da je bila razorena nizom pobačaja i neuspjelih medicinskih tretmana.

Ipak, Nikol je sada srećnija nego ikad i živi miran porodični život u Nešvilu daleko od holivudskog glamura.

"Kit ima običaj da kaže da je bolje što smo se tek sad sreli, i da je jedino tužno što ne možemo da imamo još više djece, ali da zbog toga možemo da se posvetimo drugim stvarima", rekla je Nikol koja je dodala da ju je suprug nedavno iznenadio otpjevavši na koncertu pjesmu posvećenu njihovoj godišnjici braka.

"Osam godina draga. Ovu pjesmu posvećujem tebi. Mnogo te volim."

Podsjetimo, Nikol Kidman je usvojila dvoje djece Belu i Konora sa Tomom prije nego što su im se putevi razišli 2001. godine.

Kidmanova je trenutno u braku sa kantri pjevačem Kitom Urbanom. Par ima dvoje djece Sandej Rouz (4) i Fejt (22 mjeseca), koju je rodila surogat majka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana