Niki Minaž preživjela traume

Agencije
Niki Minaž preživjela traume

Majka reperke Niki Minaž, Kerol govorila je o porodičnom životu i otkrila kroz kakva je iskustva reperka prošla odrastajući uz oca narkomana i alkoholičara.

Ona je ispričala da je sredinom devedesetih godina prošlog vijeka Niki često plakala u svojoj sobi dok ju je njen otac tukao. Njen suprug je čak i zapalio kuću dok je ona bila u njoj. 

- Moj suprug je pod uticajem kokaina i alkohola dolazio kući i terorisao čitavu porodicu. Jednom sam se probudila i osjetila dim. Spustila sam se dolje i kuhinja je bila u plamenu. Morala sam da istrčim iz kuće. Kuća je izgorjela do temelja - otkrila je. 

Srećom, Niki i njena dva brata su spavali kod komšija. 

- Bio je jako nasilan. Prijetio nam je i držao nas budne po čitave noći. Djeca su strahovala zbog njega. Plakala bi dok se on ne bi konačno srušio od alkohola. I djecu je tukao - ispričala je Kerol. 

Inače, i sama Niki je prije nekoliko godina govorila o ocu i njegovom nasilnom ponašanju. 

- Najviše sam se plašila da će se nešto dogoditi mojoj majci - rekla je i dodala da je njen otac otišao na rehabilitaciju te da mu je sada malo bolje. 

Ipak, nedugo potom on je dva puta uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju. U međuvremenu Kerol ga je izbacila iz kuće i oni više nisu zajedno.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana