Ники Минаж преживјела трауме

Агенције
Ники Минаж преживјела трауме

Мајка реперке Ники Минаж, Керол говорила је о породичном животу и открила кроз каква је искуства реперка прошла одрастајући уз оца наркомана и алкохоличара.

Она је испричала да је средином деведесетих година прошлог вијека Ники често плакала у својој соби док ју је њен отац тукао. Њен супруг је чак и запалио кућу док је она била у њој. 

- Мој супруг је под утицајем кокаина и алкохола долазио кући и терорисао читаву породицу. Једном сам се пробудила и осјетила дим. Спустила сам се доље и кухиња је била у пламену. Морала сам да истрчим из куће. Кућа је изгорјела до темеља - открила је. 

Срећом, Ники и њена два брата су спавали код комшија. 

- Био је јако насилан. Пријетио нам је и држао нас будне по читаве ноћи. Дјеца су страховала због њега. Плакала би док се он не би коначно срушио од алкохола. И дјецу је тукао - испричала је Керол. 

Иначе, и сама Ники је прије неколико година говорила о оцу и његовом насилном понашању. 

- Највише сам се плашила да ће се нешто догодити мојој мајци - рекла је и додала да је њен отац отишао на рехабилитацију те да му је сада мало боље. 

Ипак, недуго потом он је два пута ухапшен због вожње у пијаном стању. У међувремену Керол га је избацила из куће и они више нису заједно.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана