Nezaboravno veče uz “Oskar popularnosti”

Agencije
Nezaboravno veče uz “Oskar popularnosti”

Najprestižnija regionalna dodjela muzičkih nagrada - “Oskar popularnosti” biće održana, 22. put, 4. marta u Sportskoj dvorani “Borik” u Banjaluci, sa početkom u 20 časova.

Učesnici u programu i dobitnici nagrada tradicionalno su najpopularniji izvođači svih žanrova muzike sa prostora Balkana.

Ovogodišnji dobitnici glavnih nagrada u svojim kategorijama su Zorica Brunclik, Kemiš, Kija, Andreana Čekić te bendovi “Tropiko bend”, “Lapsus bend”, “Amadeus bend”, “Magla bend”, “Crvena jabuka”, kao i slavni izvođači i nekadašnji rokeri Alen Islamović i Kiki Lesendrić.

Među dobitnicima su još i Željko Vasić, Dejan Matić, Teodora, Jadranka Barjaktarović te legendarna Neda Ukraden, Emir Đulović, Lozano, Gastoz, Aleksandra i Matriks, kao i mlada Ilma Karahmet, Armin Dedić, “Maskarada bend” i Trubački orkestar Ivana Jovanovića.

Iz “Kvin estrade”, koja je organizator ove tradicionalne manifestacije, rekli su da će za banjalučku publiku i ove godine pripremiti vrhunski spektakl.

- “Oskar popularnosti” ima dvadesetdvogodišnju tradiciju upravo zahvaljujući banjalučkoj publici, koja podržava i cijeni naš rad. Ovo su razlozi zbog kojih se maksimalno trudimo da publici priuštimo nezaboravno muzičko veče. I ove godine publika će imati priliku da uglas s omiljenim izvođačima pjeva najveće hitove iz 2018. godine, kao i stare hitove provjerenih zvijezda narodne, pop i rok muzike - kazao je Zoran Đurić, producent “Kvin estrade”.

Đurić je napomenuo da banjalučku publiku čeka više od 25 izvođača.

- Vrhunska audio, video i lajt produkcija, sa mnoštvom hitova koje će pjevati više od 25 veoma popularnih izvođača, uz izuzetnu banjalučku publiku, učiniće da ovo bude veče za pamćenje - rekao je Zoran Đurić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana