Неверне бебе и Парни ваљак за крај

Глас Српске
Неверне бебе и Парни ваљак за крај

Наступом бендова "Неверне бебе" и "Парни ваљак" завршен је дванаести "Кастел рок фест" у Бањалуци.

Публика сложна у једном, да су сви музичари направили одличну атмосферу, те да је догађај који је трајао три дана био права музичка посластица. Током посљедње вечери  нешто старија публика од почетка до краја је препјевала са бендовима.

Уз хитове "Праштам", "Љубав", "Кућа за спас", те Акијеве "Заставе", пјесму "Дођи" или "За мало њежности" Бањалучани су се опростили од овогодишњег рок фестивала, који је протекао у најбољем реду, те ни киша није успјела да поквари свирку другог дана фестивала када су наступили Бајага и "Инструктори", "Лет 3" и "Урбан".

Организатори су славили што су манифестацију успјешно привели крају, а једна Гога славила је рођендан и имала је ту част да честитка само за њу буде исписана иза леђа музичара "Парног ваљка".

Три дана доброг рока оправдала су идеју манифестације, а љубитељима доброг рока остаје да чекају сљедећу годину и нове рок легенде на сцени тврђаве Кастел.

Првог дана фестивала наступили су бендови "Ватра", "Пилоти" и Тони Цетински, док су вече касније публику забављали Бајага и "Инструктори", "Лет 3" и "Урбан".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана