Nenajavljeni izašli na binu, otpjevali “Shallow” i “zapalili” internet VIDEO

Agencije
Nenajavljeni izašli na binu, otpjevali “Shallow” i “zapalili” internet VIDEO

Lejdi Gaga i Bredli Kuper umalo su srušili internet. Gaga ne samo da je u Dolbi teatru sinoć osvojila Oskara, već je sa Bredlijem Kuperom obilježila čitavu ceremoniju kada su nenajavljeni izašli na binu i zajedno otpjevali “Shallow”, numeru iz hit filma “A Star Is Born” koji je pored nominacije za najbolju pjesmu, ponio još šest nominacija za Oskara.

Gaga nije propustila priliku da se u svom obraćanju tokom primanja nagrade zahvali Kuperu.

“Ne postoji niko na ovom svijetu osim tebe ko bi mogao da otpjeva ovu pjesmu sa mnom”, rekla je Gaga.

I Gaga i Kuper nominovani su i u kategorijama za najbolje glumce, a “Shallow” su zajedno izveli uživo samo jednom dosad u Las Vegasu. Na dodjeli Gremija, Gagi se u izvođenju numere na bini pridružio koautor pjesme Mark Ronson.

“Shallow” je postao neviđeni hit čak i prije nego što je film premijerno prikazan, a početkom ovog mjeseca pjesma je nagrađena sa dva Gremija, uključujući i nagradu za pjesmu godine, a ovjenčana je i Zlatnim globusom za najbolju originalnu pjesmu.

Lejdi Gaga i Kuper u filmu “A Stars Is Born” igraju ljubavnike, a otkada je film premijerno prikazan, šuška se o tome da su njih dvoje hemiju sa ekrana prenijeli i u privatni život.

Brzo su postali omiljeni par kod publike, a na društvenim mrežama posebno se priča o tome kako između njih očigledno postoji nešto više. Glasine su podgrejane kada je Lejdi Gaga raskinula vjeridbu sa svojim vjerenikom, samo nekoliko njedelja pred dodjelu Oskara, ali se priča i da Kuperova supruga Irina Šajk, sa kojom ima ćerkicu, nije baš najsrećnija što su Kuper i Gaga toliko bliski.

Šajk je, međutim, na sinoćnoj dodjeli Oskara bila prva koja je ustala i aplauzom pozdravila zajednički nastup Gage i Kupera, a nakon što se Gaga vratila na svoje mjesto sa nagradom u rukama, njih dvije su se zagrlile.

Raspored sjedenja - Šajk je bila smještena između Kupera i Gage - bio je povod za priču o tenzijama koje očigledno postoje u ovom trouglu, ali je Irina Šajk na sinoćnoj ceremoniji učinila sve da pokaže da je ponosna na svog muža, te da između Gage i nje ne postoji ni najmanja netrpeljivost.

Lejdi Gaga je prekršila “žensko pravilo”

Nekadašnjoj “spajsici” nije se svidio nastup Lejdi Gage i Bredlija Kupera, te je izjavila da je njena koleginica prekršila “žensko pravilo”.

 

“Bilo mi je neprijatno da to gledam zbog Bredlijeve ženee. Postoji to neko žensko pravilo. Nadam se da je ovo sve bilo na profesionalnom nivou”, rekla je Mel Bi u emisiji “Dobro jutro Britanijo”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana