Ненајављени изашли на бину, отпјевали “Shallow” и “запалили” интернет VIDEO

Агенције
Ненајављени изашли на бину, отпјевали “Shallow” и “запалили” интернет VIDEO

Лејди Гага и Бредли Купер умало су срушили интернет. Гага не само да је у Долби театру синоћ освојила Оскара, већ је са Бредлијем Купером обиљежила читаву церемонију када су ненајављени изашли на бину и заједно отпјевали “Shallow”, нумеру из хит филма “А Star Is Born” који је поред номинације за најбољу пјесму, понио још шест номинација за Оскара.

Гага није пропустила прилику да се у свом обраћању током примања награде захвали Куперу.

“Не постоји нико на овом свијету осим тебе ко би могао да отпјева ову пјесму са мном”, рекла је Гага.

И Гага и Купер номиновани су и у категоријама за најбоље глумце, а “Shallow” су заједно извели уживо само једном досад у Лас Вегасу. На додјели Гремија, Гаги се у извођењу нумере на бини придружио коаутор пјесме Марк Ронсон.

“Shallow” је постао невиђени хит чак и прије него што је филм премијерно приказан, а почетком овог мјесеца пјесма је награђена са два Гремија, укључујући и награду за пјесму године, а овјенчана је и Златним глобусом за најбољу оригиналну пјесму.

Лејди Гага и Купер у филму “А Stars Is Born” играју љубавнике, а откада је филм премијерно приказан, шушка се о томе да су њих двоје хемију са екрана пренијели и у приватни живот.

Брзо су постали омиљени пар код публике, а на друштвеним мрежама посебно се прича о томе како између њих очигледно постоји нешто више. Гласине су подгрејане када је Лејди Гага раскинула вјеридбу са својим вјереником, само неколико нједеља пред додјелу Оскара, али се прича и да Куперова супруга Ирина Шајк, са којом има ћеркицу, није баш најсрећнија што су Купер и Гага толико блиски.

Шајк је, међутим, на синоћној додјели Оскара била прва која је устала и аплаузом поздравила заједнички наступ Гаге и Купера, а након што се Гага вратила на своје мјесто са наградом у рукама, њих двије су се загрлиле.

Распоред сједења - Шајк је била смјештена између Купера и Гаге - био је повод за причу о тензијама које очигледно постоје у овом троуглу, али је Ирина Шајк на синоћној церемонији учинила све да покаже да је поносна на свог мужа, те да између Гаге и ње не постоји ни најмања нетрпељивост.

Лејди Гага је прекршила “женско правило”

Некадашњој “спајсици” није се свидио наступ Лејди Гаге и Бредлија Купера, те је изјавила да је њена колегиница прекршила “женско правило”.

 

“Било ми је непријатно да то гледам због Бредлијеве женее. Постоји то неко женско правило. Надам се да је ово све било на професионалном нивоу”, рекла је Мел Би у емисији “Добро јутро Британијо”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана