“Nektar OK fest” pripremio brojne pogodnosti: Spremni paketi 4+1

Glas Srpske
“Nektar OK fest” pripremio brojne pogodnosti: Spremni paketi 4+1

“Nektar OK fest” se i ove godine pobrinuo da najljepše trenutke na Tjentištu podijelite sa prijateljima, a riječ je o posebnoj “OK akciji - OK avantura za 5”.

Paket “OK kamp prijatelj/OK kamp + ulaznica” 4 + 1 gratis košta 140 KM. Po cijeni četiri paketa za boravak u “OK kampu” i mogućnost prisustva svim koncertima unutar festivalske zone na Tjentištu, pet prijatelja imaće priliku da uživaju u sjajnom festivalskom programu ovogodišnjeg šestog po redu “Nektar OK festa”. 

Paket “OK fest/OK kamp + ulaznica + prevoz” 4 + 1 gratis košta 280 KM. Oni koji žele da iskoriste organizovani prevoz do festivala imaju mogućnost da izaberu ovaj paket koji osim trodnevnog boravka u “OK kampu” i ulaznica za sve koncerte uključuje i prevoz iz većih gradskih centara u BiH do Tjentišta i nazad. I u ovoj opciji pet prijatelja će uživati u OK avanturi po cijeni četiri paketa.

Ove posebne pogodnosti možete iskoristiti do 30. maja.

Ono što vas očekuje tamo su tri dana dobre muzike. Među bendovima koji će nastupiti su “Franc Ferdinand”, “Dubioza kolektiv”, Nele Karajlić, “Brkovi”, “Goblini”, kao i Edo Maajka, “Partibrejkersi”, “Pips, Čips & Videoklips” i “Helem nejse”. Na drugoj bini čekaju vas “Let 3”, Vojko V, “Iskaz”, M.O.R.T, “Bjesovi” i Đorđe Miljenović, a na OK ljetnjem stejdžu Mladen Tomić, Nebs Džek i Space Motion.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana