Наступ Матије Дедића и Габи Новак

Д. К.
Наступ Матије Дедића и Габи Новак

Бањалука - У концертној дворани Банског двора Културног центра у понедјељак, 25. јуна, у 20 часова биће одржан концерт Габи Новак и Матије Дедића.

Музичка сарадња Габи Новак и Матије Дедића датира још од 2002. године, када је Габи, управо на наговор сина Матије, снимила ЦД са новим обрадама пјесама које су је прославиле. Албум је освојио све значајније награде, те све до данас траје њихова уникатна сарадња у форми дуа. Један од најбољих женских екс-ју вокала свих времена и њен син џез пијаниста нуде невјероватну игру мајке и сина, испреплетену разноврсним емоцијама и афинитетима за музику.

Репертоар концерта обухвата безвременске пјесме Арсена Дедића, Кемала Монтена, Ђорђа Новковића као што су “Памтим само сретне дане”, “Кућа за птице”, “Нада”, “Храбри људи”, “Још увијек”, “Све што знаш о мени” и многе друге. Организатор овог концерта је Бански двор Културни центар.

Матија Дедић је посљедњи пут свирао у Бањалуци на концерту који је био дио прошлогодишњег програма обиљежавања 85 година постојања Банског двора Културног центра.

Улазнице за концерт могу се купити на билетарници Банског двора сваког дана у периоду од 10 до 18 часова, по цијени од 15 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана