Najveće zvijezde regiona ovog ljeta na Jahorini

Glas Srpske
Najveće zvijezde regiona ovog ljeta na Jahorini

Program novog trodnevnog “Festivala 365”, kojim će svečano biti otvorena aktuelna ljetna sezona na Jahorini, predstavljen je juče, a svi posjetioci, pored nastupa najpoznatijih zvijezda regiona - Severine, Petra Graše, “Leksingtona” i mnogih drugih, imaće priliku da učestvuju i u brojnim zabavnim i sportskim manifestacijama.

Jedan od organizatora “Festivala 365”, agencija “Sol azur” pripremila je dvodnevne pakete za boravak na Jahorini tokom trajanja festivala, a oni se nalaze u prodaji po cijenama već od 29 maraka, saopštili su organizatori.

Smještajni kapaciteti, kao i karte, već su u prodaji, te se zbog velikog interesovanja svim gostima savjetuje da svoje mjesto na ljetnom planinskom festivalu osiguraju što prije.

Frontmen “Leksingtona” Bojan Vasković istakao je da je na Jahorini boravio tokom zimske sezone i da je oduševljen svime što ova olimpijska ljepotica nudi, te da u ime “Leksingtona” obećava sjajan provod 30. juna.

Festival će ove godine otvoriti najveća regionalna zvijezda Severina. Takođe, tokom cijele ljetne sezone posjetioci će moći da uživaju u panoramskoj vožnji šestosjedom, šetnji i vožnji biciklima, kao i spuštanju tubing stazom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana