Muzikom do pozitivnih misli i ideja

Glas Srpske
Muzikom do pozitivnih misli i ideja

Petu godinu zaredom Udruženje građana "Sloboda" biće organizator događaja "Živjeti slobodno", kojim će biti obilježen 9. maj - Međunarodni dan pobjede nad fašizmom.

Događaj koji se održava sa ciljem da kod svih mladih ljudi na ovim prostorima razvije svijest te vrijednost za poštovanje i njegovanje tradicije antifašizma posljednjih godina okuplja veliki broj mladih, koji imaju priliku da učestvuju u bogatom kulturno-obrazovnom programu koji obuhvata muzičke koncerte, predstave, promocije, te interesantne panel diskusije.

Budući da je muzika jedan od glavnih pokretača pozitivnih misli i ideja, te okuplja sve one koji ih vrednuju i šire, i ove godine centralni muzički događaj "Živjeti slobodno" okupiće neke od najpoznatijih regionalnih izvođača. Tako nas 8. maja na banjalučkoj tvrđavi "Kastel" očekuju "Jinx", TBF, S.A.R.S. Ulaznice za ovaj događaj u pretprodaji po cijeni od sedam maraka mogu se kupiti od 2. aprila u Klubu studenata Banjaluka i "Pekam pabu". Na dan koncerta ulaznice će koštati deset maraka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana