Muzički spektakl uz Oskar popularnosti

Aleksandra Madžar
Muzički spektakl uz Oskar popularnosti

Publiku koja večeras dođe na "Oskar popularnosti" očekuje dobra atmosfera, pozitivna energija, poznati pjevači i njihovi veliki hitovi.

Ovim riječima za "Glas Srpske" organizator ovog događaja Zoran Đurić ispred agencije "Kvin estrada" najavljuje dugoočekivanu muzičku manifestaciju koja će biti održana večeras od 20 časova u sportskoj dvorani "Borik".

Publiku će zabavljati više od trideset pjevača, među kojima su Aca Lukas, Željko Samardžić, Jelena Rozga, Goca Tržan, Nina Badrić, Rada Manojlović, Milica Todorović, Milica Pavlović... Na listi poznatih zvanica je i "Van Gog", Manjifiko, "Frajle", "Ministarke", Andrija Milošević, tako da će ovogodišnje izdanje festivala zadovoljiti različite ukuse publike.

- Srećan sam što je ova muzička manifestacija postala poznata, kao što se zna da je Banjaluka grad lijepih žena. Ponosan sam što naš festival puni 18 godina i što je dodjela ovih nagrada postala jedna od najprestižnijih koja je poznata širom bivše Jugoslavije - rekao je Đurić.

Kako je istakao, drago mu je da svi izvođači cijene ovaj događaj i da rado dolaze u Banjaluku.

- Posebnu draž daje, naravno, i banjalučka publika koja je sve ove godine bila uz "Oskar popularnosti", na čemu sam joj posebno zahvalan - kazao je Đurić.

Objašnjava da nije lako biti organizator jednog ovako velikog događaja, ali da je ljubav prema njegovom poslu ono što ga motiviše.

- Sve izgleda tako lijepo i jednostavno kada se dođe u dvoranu.  Mnogo pjevača, lijepa scena, ali da bi se sve to uradilo, treba mnogo priprema i stvari koje se ne vide, a bez kojih ništa ne može biti onako kako izgleda. Volim svoj posao i sa te strane mi ništa nije teško, ali da je to jedan opsežan posao, dokazuje i činjenica da nema mnogo ljudi koji se bave njime. To je posao koji zahtijeva poznavanje matematike, psihologije, muzike - objasnio je Đurić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana