Muzička euforija na Oskaru popularnosti

Sanja Amidžić foto: A. Čavić
Muzička euforija na Oskaru popularnosti

Publika u prepunoj dvorani "Borik" u Banjaluci na dodjeli "Oskara popularnosti" euforično je dočekala nastupe brojnih muzičkih zvijezda iz regiona, a najviše pažnje izazvali su Goca Tržan, Željko Samardžić, Nina Badrić i Radmila Manojlović.

Muzička priznanja uručena su u utorak uveče, a među nagrađenima bili su i Dženan Lončarević, Željko Vasić, Dado Glišić, Bane Mojićević, Milica Todorović, MC Janko, Dinča... "Oskare popularnosti" kući su odnijeli i grupe "Leksington", "Frajle", "Van Gog", "Aifel" kao i pjevačica i violončelistkinja Ana Rucner, te glumac Andrija Milošević.

Popularna Goca Tržan rekla je da se u Banjaluci osjeća kao kod svoje kuće jer već godinama učestvuje na ovoj manifestaciji.

- "Oskar popularnosti" i ja bukvalno smo rasli zajedno, tako da se svake godine rado odazovem pozivu - kazala je Tržanova.

Svoje oduševljenje dolaskom u Banjaluku nije krio ni Bane Mojićević koji kaže da trenutno radi na novim pjesmama, drugačijim od onih na prethodnom albumu.

Omiljen među djevojkama, Dženan Lončarević kaže da se svaki put obraduje kada dođe u Banjaluku.

- Nagradu "Oskar popularnosti" dobijam već duži niz godina i svaki put osjetim neku novu pozitivnu energiju koja mi daje podstrek za dalje - rekao je Lončarević.

Iako je njihov dolazak ranije najavljen, Aca Lukas, Jelena Rozga, Ivana Selakov, te grupa "Manjifiko" nisu se pojavili na dodjeli muzičkih priznanja u Banjaluci.

Organizator dodjele ovih nagrada je banjalučka agencija "Kvin estrada".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana