Мрачна најава нове сезоне “Дердевила”

Агенције
Мрачна најава нове сезоне “Дердевила”

Први кадрови нове сезоне популарне серије “Дердевил” (Даредевил), су недавно објављени у краткој “Нетфликсовој” најави. Нова сезона ће, изгледа, бити доста мрачнија.

Дио сцене која је свијету приказана у најави гледаоци су могли видјети на крају друге сезоне серије “Ирон Фист”. Мет Мердок (којег игра Чарли Кокс) у поменутој најави сједи у исповједаоници прекривен крвљу, у својој некадашњој црној одјећи. Очигледно је завршио исповијед и закључио све веома јасном изјавом да би радије умро као Дердевил него живио као Мет Мердок.

- Некад сам вјеровао да се правда може постићи у судници, у свјетлости дана. Заваравао сам се. Тама се једино може сузбити тамом - изговорио је Дердевил.

Након догађаја из “Дефендерса” није било доступно много информација о Мердоку, али то ће се ускоро сасвим сигурно промијенити. Снимање треће сезоне је завршено прије неколико мјесеци, али и даље није познато када нове епизоде стижу на “Нетфликс”. Критичари су већ добили првих шест епизода, али детаљније информације нису доступне за ширу јавност. То можда упућује на то да на трећу сезону серије нећемо још дуго чекати.

Очекује се да ће “Марвел” на надолазећем “Њујорк комикону” пласирати и читав трејлер. На панелу ће учествовати: Чарли Кокс, Елден Хенсон, Дебора Ен-Вул, Винсент Д’Онофрио, Џоен Вејли, Вилсон Бетел, Џеј Али, Ерик Олесон и извршни продуцент Џеф Леб.

Серија “Дердевил” премијерно је приказана 10. априла 2015. године. Екранизација је урађена по истоименим стриповима Стена Лија и Била Еверета. У двије досадашње сезоне објављено је 26 епизода.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана