Моле обожаваоце да не кваре “Крај игре” другима

Миланка Митрић
Моле обожаваоце да не кваре “Крај игре” другима

Мање од десет дана остало је до дуго очекиване премијере “Марвеловог” филма “Осветници: Крај игре”, али изгледа да постоје “злотвори” који желе да униште добру забаву. С непознатог извора процурио је видео сцене из филма у трајању од око пет минута и сада кружи интернетом.

Наравно, вјерује се да свим истинским обожаваоцима неће пасти да ум да погледају снимак и униште изненађење које доноси филм који су тако дуго ишчекивали, али ће избјегавање откривања радње наредних дана бити права вјештина. Наводно, у питању је снимак у трајању од неколико минута у којем се открива важан дио радње. Режисери, браћа Џозеф и Ентони Русо, су се толико трудили да сачувају све детаље даље од јавности, па у неким случајевима чак и од самих глумаца, те су истог дана кад се појавила ова вијест објавили писмо у којем моле све обожаваоце да ни на који начин не кваре филм другима.

- За најдраже фанове на свијету. То је то. Ово је крај једног наративног мозаика, који је дао једанаест франшиза током једанаест година. Ово је за све вас који сте били с нама на овом путовању од почетка, дијелећи све најбоље и најгоре с вашом породицом, пријатељима и радним колегама, дајући се у сваки лик и сваку причу - навела су браћа Русо у писму упућеном фановима које су лично потписали.

Помињући рад на свим филмовима, на стварању читавог једног новог свемира преточеног из стрипова у филмове, нагласили су да је важно да филм не буде ничим покварен прије његовог премијерног приказивања у биоскопу. Истина, не би ни било фер ни према њима, ни према стварним обожаваоцима.

- Знајте да смо нас двојица, заједно са свима који су били укључени у “Крај игре”, неуморно радили три године с намјером да испоручимо изненађујући и емотивно снажан закључак ове саге. Зато што су многи од вас уложили вријеме, срца и душе у ове приче, треба нам ваша помоћ. Кад погледате “Крај игре “ у наредним седмицама, не кварите другима исто као што други не би покварили вама. Сјетите се, Танос и даље тражи ваше ћутање - написала су браћа Русо.

Филм “Осветници: Крај игре” биће сљедеће седмице премијерно приказан широм свијета, а бањалучка публика ће у “Синеплексу Палас” и “Синестару” моћи да га погледа претпремијерно 24. априла и премијерно 25. априла.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана