Moglo se završiti tragično. Hitna je odmah došla po njega...

Glas Srpske
Moglo se završiti tragično. Hitna je odmah došla po njega...

"Izboli su me gomilom injekcija jer mi je pozlilo, ali održaćemo koncert zbog vas", rekao je 56-godišnji pjevač Aksl Rouz prije nastupa u Abu Dabiju.

Frontmen legendarnog benda Gans end rouzis prije nastupa je povraćao čak pet sati iz razloga koji nisu poznati. Uprkos dehidrataciji, izašao je na binu, pjevao dva sata, ali je koncert morao da bude prekinut.


"Aksl je izveo je**no čudo, to još nisam vidio u 40 godina svoje karijere", izjavio je basista Daf Mekegan. Veliku podršku davao mu je i njegov gitarista Sleš, na kojeg se oslanjao tokom cijelog koncerta, prenose mediji.

"Iako su obožavaoci bili zahvalni na tome što je pokušao da 'izgura' cio koncert, doktori su s razlogom zabrinuti. Moglo se završiti tragično. Hitna je odmah došla po njega", pišu američki mediji.

Devedesetih je Aksl bio poznat po neobičnom scenskom ponašanju na bini. Prije 12 godina je razljutio obožavaoce u Njukastlu kad je rekao da je gladan, naručio sebi cijelo jagnje, a koncert je kasnio dok on nije jeo. Mnogi su komentarisali kako to nisu i nikada više neće biti pravi "Gansi", ali kad se prije dvije godine u bend vratio Sleš, postali su profesionalniji i počeli ozbiljnije da shvataju svoje nastupe.

Zabrinuti fanovi sumnjali su kako se Aksl neće tako brzo oporaviti, ali bend je obećao još više koncerata. I ovom prilikom posjetioci su komentarisali pjevačev plastični izgled.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana