‘Mladen Tomic All Night Long

Глас Српске
‘Mladen Tomic All Night Long

Годишња цјеловечерња журка једног од најпознатијих DF-ева из БиХ, Младена Томића, биће одржана у суботу, 3. марта у бањалучком клубу Fabrique. Шесточасовно музичко путовање кроз различите жанрове електронске музике почеће у 22 сата.

DJ и продуцент Младен Томић је један од најпознатијих представника електронске сцене у БиХ и региону, који већ дуги низ година забавља публику широм свијета наступајући на најпознатијим фестивалима и клубовима.

Младенове енергичне сетове карактерише комбинација Techna и Tech House -а укомпонована са одличним groove-ом и bass-ом. Пажљиво одабране траке, јединствена продукција и савршена техника обезбиједиле су му сарадњу са најпознатијим DJ-евима свјетске сцене (Dubfire, Richie Hawtin, John Acquaviva, Monika Kruse, Umek, Popof, Adam Beyer...)

Младен је један од покретача чувеног лабел-а, Night Light Records, који је данас синоним за квалитетна и иновативна издања. 

За његове журке у Бањалуци увијек се тражи карта више јер домаћој публици, која га годинама прати, увијек приреди сет за памћење! Журка ће бити одржана у заједничкој сарадњи Groove организације и клуба Fabrique. Улазница ће до 23 сата коштати 7 КМ, а након тога 10 КМ.

MLADEN TOMIC / Sci+Tec, Suara, Terminal M, Tronic, Night Light
 

http://djmladentomic.com/
https://www.facebook.com/djmladentomic/
https://soundcloud.com/mladentomic
https://www.youtube.com/DjMladenTomic

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана