Мјузикл о Тини Тарнер проткан славом и патњом

Агенција
Мјузикл о Тини Тарнер проткан славом и патњом

Мјузикл о пјевачици Тини Тарнер, чија радња прати трновит пут до звијезда и тежак живот славне америчке пјевачице, премијерно је приказан у Лондону.

Рокенрол бака Тина Тарнер и у 78. години изгледа сјајно. Пјевачица коју живот није мазио, али је упркос свим недаћама успјела да оствари и завидну глумачку каријеру и инспирише многе жене, појавила се у лондонском позоришту да би још једном из перспективе гледаоца погледала причу о свом животу.

Мјузикл је проткан причама о њеном животу, дјетињству, годинама у насилном браку с покојним Ајком Тарнером до данашњег живота у Швајцарској, а велик дио је посвећен њеном соло музичком тријумфу.

Крајем прошле године Тина је проговорила о браку из пакла у којем је живјела мучних 16 година. Злостављао ју је психички, али и физички па је на лицу и на тијелу често имала трагове његових испада. Оставила га је тек када је постало толико неподношљиво да се плашила за свој живот.

 - Од њега сам отишла без ичега, морала сам да пронађем начин како да зарадим за себе, породицу, морала сам да почнем испочетка. Било је не само тешко, него и опасно напустити Ајка јер је био насилна особа и конзумирао је опијате. Био је врло несигуран. Тада нисам имала новца, ни мјесто гдје сам могла да одем - описала је своју незавидну ситуацију у којој се нашла те 1978. године.

Времешна Тина на премијери се појавила у елегантном црном одијелу, с прозирним рукавицама отворених прстију и у шљокичастим, сребрним ципелама. Лијепо нашминкано лице и уредна фризура са шишкама показали су да Тина зна да се носи с годинама и да није изгубила "оно нешто" због чега је годинама одушевљавала мушкарце и жене широм свијета.

Тина је прије и након премијере с великим осмијехом на лицу поздрављала фанове, стрпљиво се фотографисала са домаћинима, али вишечасовна активност ипак је изморила славну пјевачицу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана