Miligram Banjalučanima poklonio muzičku čaroliju

Srna
Miligram Banjalučanima poklonio muzičku čaroliju

Popularna grupa "Miligram" oduševila je brojne fanove u Banjaluci na koncertu održanom na Gradskom stadionu u okviru velike regionalne "Electro magnetic" turneje.

Zanimljivo je da su nastupi koje obuhvata ova turneja tematski inspirisani i predstavljaju novi muzički doživljaj. Moglo bi se reći da su zapravo specifična melodijska magija kakva se ranije nije viđala na domaćoj sceni. Za svaku pohvalu su audio i vizuelni rekviziti, ali i svjetlosni efekti dostojni velikih koncertnih performansa. Inače, koncert je trebalo da bude održan proteklog vikenda, ali je zbog nevremena odgođen.

Banjalučka publika je u srijedu uglas sa članovima "Miligrama" pjevala hitove "Kruška", "Vrati mi se nesrećo", "Medena", "Ludi petak", "Apsolutna ljubav", "Kavijar", "Beograd noću", "Lege, lege", "Ljubav sve pobeđuje"...

"Miligram" je još jednom dokazao zašto ih zovu "najtiražnija atrakcija na Balkanu". Pjevač Alen Ademović pokazao je, kao i uvijek, neviđenu energiju, koju je nesebično dijelio sa fanovima, a pozitivnih vibracija nije nedostajalo ni frontmenu ovog benda Aleksandru Miliću Miliju. Milić je još ranije rekao da naziv albuma "Magnetik", koji je objavljen u decembru prošle godine, znači da album treba da privlači sve pozitivno oko članova grupe. Nastup u Banjaluci dokazao je da je misija uspjela.

Ovim muzičarima se na sceni pridružio i mladi muzičar iz Banjaluke Lukijan Ivanović, koji je toga dana predstavio svoj novi singl "Pred Bogom ti se kunem".

Podršku za koncert dala je kompanija "m:tel". Glavni medijski pokrovitelj festivala bila je Radio-televizija Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana