Mili: AC/DC su nam idoli

Agencije
Mili: AC/DC su nam idoli

Aleksandar Milić Mili je sa članovima svog benda "Miligram" posjetio koncert svjetske muzičke atrakcije, grupe AC/DC u Minhenu.

Oni su još od malih nogu veliki fanovi poznate hevi metal grupe, a ona im je poslužila kao svojevrsna inspiracija za njihov koncert u "Areni", kao i za cijeli koncept njihove elektrik ture, koja je uslijedila poslije velikog spektakla "srpskog čuda" u Beogradu 29. novembra prošle godine.

Mili je poslije doživljaja na svirci visoke produkcije postavio komentar na društvenoj mreži "Instagram".

- Neverovatna količina čiste energije i ljubavi prema muzici, prosto zapanjujuće. Ovo je najbolji koncert kojem sam prisustvovao u životu, a da nije jedan od mojih - pohvalio je Mili svoje omiljene muzičare.

Zanimljivo je da je AC/DC rasprodao evropsku turneju, koja obuhvata 30 stadiona širom Evrope, za rekordnih nekoliko minuta, s tim što su u Minhenu svirali na dva "Olimpijapark" stadiona sa po 80.000 ljudi, a u Madridu sviraju na čak tri stadiona zaredom.

Podsjećanja radi, i turneja muzičke atrakcije "Miligrama" prostirala se od "Beogradske arene", preko "Sajma" u Ljubljani, do Australije i rasprodata je mjesecima unaprijed.

Inače, "Miligram" najavljuje još jedan spektakularni nastup 29. maja u Sportskoj hali u Smederevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana