Mikula: Više me ne pitaju Kaš se žent VIDEO

Glas Srpske
Mikula: Više me ne pitaju Kaš se žent VIDEO

Popularni muzičar, pjevač, internet zvijezda i narodni tribun iz Nožičkog kod Srpca Bojan Mikulić Mikula održao je prvi koncert pod nazivom "Ja teb' pričam kako je" u Gradskom pozorištu "Jazavac" u Banjaluci.

Mikula, koji je poznat po svojim velikim hitovima "Kaš se žen't'", "Da ja teb' kažem" i "Tehnološki hendikepiran" u Gradskom pozorištu "Jazavac" nastupio je u četvrtak. Sala u "Jazavcu" je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a za koncert popularnog Srpčanina tražila se karta više.

Mikula je obožavaocima ponudio dva sata programa koji se se sastojao od angažovanog teksta, socijalnih tema i neusiljenog humora. Očekivano, Mikula se dotakao i teme ljubavi. Tako je, u pauzi između hitova, bilo i puno priče o ljubavi, njenom nastanku, trajanju i "trajanju poslije trajanja".

- Što se mene tiče, svirka je protekla super. Meni je bilo dobro, ugodan je ambijent. Sve što treba da se ugodi meni da bih ja ugodio ostalima, je štimalo - rekao je nakon nastupa Mikula.

Mikula je rekao da se oženio, pa ga više ne pitaju "Kaš se žen't'".

- Sad je najpopularnije pitanje, "imate li djece?" - rekao je Mikula uz smijeh.

Mikula sprema novi album, a u opticaju je oko 20 pjesama. On je dodao da radi na tom da u budućnosti organizuje turneju po RS, BiH, regionu i inostranstvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana