Микула: Више ме не питају Каш се жент VIDEO

Глас Српске
Микула: Више ме не питају Каш се жент VIDEO

Популарни музичар, пјевач, интернет звијезда и народни трибун из Ножичког код Српца Бојан Микулић Микула одржао је први концерт под називом "Ја теб' причам како је" у Градском позоришту "Јазавац" у Бањалуци.

Микула, који је познат по својим великим хитовима "Каш се жен'т'", "Да ја теб' кажем" и "Технолошки хендикепиран" у Градском позоришту "Јазавац" наступио је у четвртак. Сала у "Јазавцу" је била испуњена до посљедњег мјеста, а за концерт популарног Српчанина тражила се карта више.

Микула је обожаваоцима понудио два сата програма који се се састојао од ангажованог текста, социјалних тема и неусиљеног хумора. Очекивано, Микула се дотакао и теме љубави. Тако је, у паузи између хитова, било и пуно приче о љубави, њеном настанку, трајању и "трајању послије трајања".

- Што се мене тиче, свирка је протекла супер. Мени је било добро, угодан је амбијент. Све што треба да се угоди мени да бих ја угодио осталима, је штимало - рекао је након наступа Микула.

Микула је рекао да се оженио, па га више не питају "Каш се жен'т'".

- Сад је најпопуларније питање, "имате ли дјеце?" - рекао је Микула уз смијех.

Микула спрема нови албум, а у оптицају је око 20 пјесама. Он је додао да ради на том да у будућности организује турнеју по РС, БиХ, региону и иностранству.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана