Met Smit u novom nastavku “Ratova zvijezda”

Agencije
Met Smit u novom nastavku “Ratova zvijezda”

Britanski glumac Met Smit, koji se proslavio ulogom 11. doktora u seriji “Doktor Hu”, glumiće u novom nastavku serijala “Ratovi zvijezda”.

Jedan od najperspektivnijih glumaca današnjice obezbijedio je sebi ulogu u filmu “Ratovi zvijezda: Deveta epizoda”, gdje će glumiti rame uz rame sa Dejzli Ridli, Adamom Drajverom, Džonom Bojegom i Oskarom Ajazagom. Smit će imati ključnu ulogu u filmu, iako nije otkriveno koga će zaista glumiti. Film se trenutno snima u Velikoj Britaniji, a očekivani datum premijere je 20. decembar. Met Smit je nedavno nominovan za nagradu “Emi” zbog uloge princa Filipa u “Netfliksovoj” seriji “Kruna”. Tridesetpetogodišnji glumac je nakon napuštanja serije “Doktor Hu” glumio u filmovima “Terminator Genesys” i biografskoj drami koja prikazuje život fotografa Roberta Mejpltorpa “Mejpltorp”.

Novi nastavak serijala “Ratova zvijezda”, devetu epizodu, režiraće Dž. Dž. Abrams. Producenti su Kejtlin Kenedi, Dž. Dž. Abrams i Mišel Rejvan. Muzika će biti djelo Džona Vilijamsa. Ovaj nastavak prati sedmu epizodu “Ratovi zvijezda: Buđenje sile” i osmi nastavak “Ratovi zvijezda: Posljednji džedaj” .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana