Мет Смит у новом наставку “Ратова звијезда”

Агенције
Мет Смит у новом наставку “Ратова звијезда”

Британски глумац Мет Смит, који се прославио улогом 11. доктора у серији “Доктор Ху”, глумиће у новом наставку серијала “Ратови звијезда”.

Један од најперспективнијих глумаца данашњице обезбиједио је себи улогу у филму “Ратови звијезда: Девета епизода”, гдје ће глумити раме уз раме са Дејзли Ридли, Адамом Драјвером, Џоном Бојегом и Оскаром Ајазагом. Смит ће имати кључну улогу у филму, иако није откривено кога ће заиста глумити. Филм се тренутно снима у Великој Британији, а очекивани датум премијере је 20. децембар. Мет Смит је недавно номинован за награду “Еми” због улоге принца Филипа у “Нетфликсовој” серији “Круна”. Тридесетпетогодишњи глумац је након напуштања серије “Доктор Ху” глумио у филмовима “Terminator Genesys” и биографској драми која приказује живот фотографа Роберта Мејплторпа “Мејплторп”.

Нови наставак серијала “Ратова звијезда”, девету епизоду, режираће Џ. Џ. Абрамс. Продуценти су Кејтлин Кенеди, Џ. Џ. Абрамс и Мишел Рејван. Музика ће бити дјело Џона Вилијамса. Овај наставак прати седму епизоду “Ратови звијезда: Буђење силе” и осми наставак “Ратови звијезда: Посљедњи џедај” .

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана