Marko iz Prozora rasplakao regiju VIDEO

Agencije
Marko iz Prozora rasplakao regiju VIDEO

Počela je 2. sezona popularnog muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" koji se prikazuje na Pink televiziji. Svoj nastup je imao i 11-godišnji Marko Bošnjak iz Prozora koji je svojim pjevačkim talentom zadivio sve te zaradio standing ovation i rasplakao žiri. Marko je izveo pjesmu " One night onlyy" Dženifer Hadson i za ovu izvedbu dobio glasove svih 5 članova žirija te ostvario direktan plasman u naredni krug.

Žiri je plakao, Marijana je plakala, čitav studio Pinkovih zvezdica je bio u suzama.  "Znaš da je ovo jedini nastup koji je rasplakao cijeli žiri", upitala je Goca. Marijana je priznala da ga se uplašila jer je mislila da je on neko čudo sa druge planete. "Čuje se odakle si, svaka ti čast", oduševljen je i Hari. "Možemo ovim i takmičenje završiti, ovo je perfektno. Sve elemente svjetskog pjevanja imaš… Ja nemam riječi i ne mogu da opišem.. Samo na svjetskom nivou sam čuo da neko sve u pjesmi stavi", Hari je bio oduševljen. "Šta će više od ovoga, da pjeva i skače na trampolini?", upitala je Leontina.

"Upoznala bih tvoje roditelje. Želim da se ovo što smo mi čuli uživo uspješno prenese preko malih ekrana, samo to želim", dodala je Jelena

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana