Malo ko zna da ova mega popularna pjevačica ima srpsko prezime VIDEO

srbijadanas.rs
Malo ko zna da ova mega popularna pjevačica ima srpsko prezime VIDEO

Mnoge svjetski poznate ličnosti imaju članove porodice sa naših prostora, a da se o tome malo zna. Jedna od njih je i Holi Valans, koja je doživjela popularnost u mnogim zemljama.

Poznata australijska pjevačica, glumica i model, rođena kao Holi Rejčel Vukadinović, koju mnogi pamte po pjesmama “Kiss Kiss” i “Down Boy”, porijeklom je Srpkinja.

Holin otac, Rajko Vukadinović, u svojim mlađim danima bavio se, poput ćerke, modelingom u Beogradu. Bio je pijanista, a taj talenat prenio je i na ćerku koju je dobio sa britanskom manekenkom Rejčel.

Holi je svoje prezime 2012. godine promjenila u Kendi, udajom za britanskog biznismena Nika Kendija sa kojim ima djecu i živi u Londonu.

Kao tinejdžerka glumila je u australijskoj sapunici “Neighbours” kao Felisiti Skeli, koju je napustila kako bi započela muzičku karijeru. Prvi album “Footprints” izdala je 2002. godine, a posljednji “State of Mind” krajem 2003.

Nakon toga vratila se glumi, pa je zaigrala u nekoliko epizoda serije “Istražitelji iz Majamija” i ”Svita”, a zatim u “Istražiteljima iz Njujorka”. 2006. godine glumila je u američkoj TV seriji “Bjekstvo iz zatvora”, a zatim u filmu “96 sati”.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana