Мало ко зна да ова мега популарна пјевачица има српско презиме VIDEO

srbijadanas.rs
Мало ко зна да ова мега популарна пјевачица има српско презиме VIDEO

Многе свјетски познате личности имају чланове породице са наших простора, а да се о томе мало зна. Једна од њих је и Холи Валанс, која је доживјела популарност у многим земљама.

Позната аустралијска пјевачица, глумица и модел, рођена као Холи Рејчел Вукадиновић, коју многи памте по пјесмама “Kiss Kiss” и “Down Boy”, поријеклом је Српкиња.

Холин отац, Рајко Вукадиновић, у својим млађим данима бавио се, попут ћерке, моделингом у Београду. Био је пијаниста, а тај таленат пренио је и на ћерку коју је добио са британском манекенком Рејчел.

Холи је своје презиме 2012. године промјенила у Кенди, удајом за британског бизнисмена Ника Кендија са којим има дјецу и живи у Лондону.

Као тинејџерка глумила је у аустралијској сапуници “Neighbours” као Фелисити Скели, коју је напустила како би започела музичку каријеру. Први албум “Footprints” издала је 2002. године, а посљедњи “State of Mind” крајем 2003.

Након тога вратила се глуми, па је заиграла у неколико епизода серије “Истражитељи из Мајамија” и ”Свита”, а затим у “Истражитељима из Њујорка”. 2006. године глумила је у америчкој ТВ серији “Бјекство из затвора”, а затим у филму “96 сати”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана