Макартни: Често у сновима размишљам о “Битлсима”

Агенције
Макартни: Често у сновима размишљам о “Битлсима”

Британски музички великан Пол Макартни празнике проводи код куће, а у једном разговору за шкотски Би-Би-Си осврнуо се и на каријеру бившег планетарно популарног бенда “Битлси”.

- Често у сновима и даље размишљам о “Битлсима”, поново их окупљам и замишљам шта је све могло бити - рекао је Макартни.

“Битлси”, за разлику од многих великих бендова који престану с активним дјеловањем, немају могућност да се поново окупе и почну да свирају, као што то бројни музичари у данашње вријеме раде. Чини се да Макартни чешће него икад о томе размишља баш за вријеме празника. Присјећа се чланова бенда Џона Ленона и Џорџа Мартина.

- С великом тугом се присјећам Џона и Џорџа. Трагедија је оно што се догодило обојици. Они су и даље велики дио мене и мог живота, а тако ће бити заувијек - казао је Макартни.

Сер Пол, Ринго Стар и Рони ­Вуд из “Ролингстонса” раније овог мјесеца су се окупили на позорници лондонске “О2” арене те тако на једно вече подсјетили фанове на златно доба познатих и вољених британских рок састава.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана