Madona: Svi su nevini dok ne bude dokazana krivica

Glas Srpske
Madona: Svi su nevini dok ne bude dokazana krivica

Kraljica popa Madona, uprkos zgroženosti javnosti nedavnim dokumentarcem, koji je ponovo pokrenuo optužbe o seksualnom zlostavljanju djece protiv Majkla Džeksona, navela je da su svi nevini dok im ne bude dokazana krivica.

Madona je u razgovoru za junsko izdanje britanskog “Voga” dala svoje mišljenje o dokumentarcu - “Napuštajući Neverlend”. U filmu reditelja Dena Rida dvojica odraslih muškaraca iznose nove optužbe da ih je pokojni muzičar zlostavljao dok su bili djeca.

Od januara, kad je film imao premijeru, traju velike rasprave o toj temi. Džeksonova muzika je zbog filma zabranjena na radio-stanicama u Kanadi, na Novom Zelandu i u Australiji.

Madona, nekadašnja rivalka, a potom prijateljica optuženog muzičara, kazala je da nije gledala film, ali i da ne želi da zdravo za gotovo vjeruje u te optužbe.

- Nemam mentalitet mase koja želi linč, a u mojoj glavi svi su nevini dok ne bude dokazana njihova krivica - istakla je Madona.

Upitana o onome što su neki protumačili kao dokaz Džeksonove krivice u filmu, pjevačica je odgovorila da “ne zna, jer ga nije pogledala”.

- Pretpostavljam da je riječ o ljudima koji prepričavaju stvarne događaje? Ali, naravno, ljudi nekad lažu - rekla je pop diva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana