MTV nagrade: Gola Majli psovala na sceni

Agencije
MTV nagrade: Gola Majli psovala na sceni

Pop pjevačica Tejlor Svift je pokupila najviše VMA MTV nagrada, ali je njen susret sa reperom Kanje Vestom koji je najavio da će se kandidovati za predsjednika SAD 2020. bio vrhunac dodjele MTV video-muzičkih nagrada u Los Anđelesu.

Sviftova je osvojila četiri nagrade uključujući najbolji ženski video i najbolji pop vudeo za "Black Space".

Tejlor Svift je Vestu uručila "Majkl Džekson Vangard nagradu" i tako mu se "odužila", nakon što je on 2009. uletio na scenu i oteo mikrofon dok se ona zahvaljivala na nagradi.

- Svi na svijetu znaju za naš neslavni susret na dodjeli MTV nagrada, ali ono što mnogi ne znaju jeste da je Kanje Vestov album "College Dropout" prvi album koji sam kupila na Ajtjunsu - rekla je Svift.

Ona je, parodirajući Kanjeov govor kada joj je oteo nagradu, svim dobitnicima poručila da je veoma srećna zbog njih i da će ih pustiti da završe, ali da Kanje Vest ima jednu od najboljih karijera svih vremena. Keti Peri ove godine nije bila na dodjeli nagrada za dostignuća u muzici iako su VMA MTV nagrade tradicionalno poznate po njenim šokantnim momentima. Ipak, ni ova dodjela nije bila izuzetak jer je razgolićena Majli Sajrus psovala dok je vodila šou, pokazala grudi i izvela novu pjesmu o pušenju marihuane. Problematični pjevač Džastin Biber vratio se na scenu poslije dvogodišnje pauze sa dvije nove numere zaplakavši na kraju istih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana