Lukijan Ivanović predstavio novi singl VIDEO

G.S.
Lukijan Ivanović predstavio novi singl VIDEO

Banjalučki kantautor Lukijan Ivanović predstavio je novi spot i singl "Pred Bogom ti se kunem", koji je još jedan bitan muzički korak ka njegovom albumu prvencu.

Mnogobrojne kolege muzičari, porodica, prijatelji u predstavnici medija podržali su, kao i uvijek, Lukijana aplauzima i pohvalama poslije premijernog gledanja i slušanja pjesme juče u restoranu "Integra".

Album, koji će nositi naziv "Svoj sam", uskoro bi trebalo da bude objavljen u izdanju Radio-televizije Republike Srpske.

- Prije nešto više od pola godina potpisali smo ugovor o saradnji i već imamo prvi rezultat - današnju promociju. Ovim smo još jednom pokazali da kao kuća podržavamo mlade talentovane umjetnike i obogatili svoju muzičku produkciju - istakao je na promociji generalni direktor RTRS-a Draško Milinović.

Lukijan nije krio ponos i zadovoljstvo, ali i nestrpljenje, jer, kako kaže, nije mogao dočekati da singl pusti u javnost.

- Prezadovoljan sam reakcijama nakon premijere i nadam se da ću sa ovom pjesmom mnogima da uljepšam ljeto koje je tek počelo. Vrijedno sam radio na svim pjesmama za svoj album prvenac, a svakoj pojedinačno posvetio sam mnogo pažnje i vremena - kazao je Lukijan i dodao da je zahvalan i saradnicima  Mili Roganoviću i Dušanu Alagiću.

Snimanje spota

Kako je porodica Ivanović poznata po umjetničkoj noti koju nosi, za kompletnu produkciju spota bio je zadužen Lukijanov stariji brat Nemanja Ivanović. Iza video-ostvarenja potpisan je "Lunema" studio, produkcija koju su pokrenula braća Ivanović. Osim pohvala za režiju i montažu, od prisutnih na promociji posebne pohvale dobila je Tijana Marković, koja se pored Lukijana pojavljuje u spotu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana