Лијам Нисон преварио јавност: Само сам се шалио

Агенције
Лијам Нисон преварио јавност: Само сам се шалио

Лијам Нисон недавно је подигао прашину у јавности изјавом да се забавља са "изузетно познатом женом". У међувремену се испоставило да је глумац само желио да се мало забави.

Седам година након што је његова супруга Наташа Ричардсон настрадала током незгоде на скијању, звијезда филма "Такен" изјавила је за "Индепендент" да је наставила са својим животом и нашла нову љубав.


"Било би ме срамота да кажем њено име, она је изузетно позната. Мораћу да дам све од себе за њу", рекао је глумац прије неколико дана.

Након ове објаве, друштвене мреже су преплавиле хорде обожавалаца који су покушавали да погоде ко је дотична дама, помињући у шали чак и Ангелу Меркел и краљицу Елизабету.

На крају се испоставило да је дошло до неспоразума, односно да Нисон није био нимало озбиљан када је дао спорну изјаву, пише news.com.au.

"У интервјуу везаном за промоцију његовог новог документарца, Нисон се нашалио са ирским новинарем. Комични тон његове изјаве нажалост није дошао до изражаја у штампаној форми", изјавио је портпарол глумца за магазин "People".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана