Levin raspametio dame skinuvši majicu

Agencije
Levin raspametio dame skinuvši majicu

Veliki sportski događaj Superboul održao se sinoć u američkoj Atlanti, a za muzičko-scenski spektakl na poluvremenu bila je zadužena popularna grupa "Maroon 5".

Momci iz Los Anđelesa oduševili su fanove na stadionu "Mercedes-Benc" te milione gledalaca iz cijelog svijeta.

Svirali su neke on njihovih najvećih hitova kao što su "Harder to breathe", "This love" i "Girls like you ".

Poseban trenutak desio se kada su baladu "She will be loved " izveli usred mase ljudi koji su u rukama čuvali kineske papirne lampe.

Međutim i pored spektakularne scene te dodatnih efekata, američka javnost komentariše kako je u nastupu "Maroon 5" nedostajala emocionalna konekcija.

Prvobitni snimak njihovog nastupa, koji je objavljen na "Jutjubu", dobio je 100.000  dislajkova, zbog čega je izbrisan, te je postavljen novi koji takođe ima mnogo više dislajkova nego lajkova.

Na sceni s "Maroon 5" sinoć su bili i reperi Big Boj i Trevis Skot, ali sudeći prema pisanju američkih medija, ni oni nisu ostavili dobar utisak na publiku.

Bend je svoj četrnaestominutni šou zaokružio megapopularnom pjesmom "Moves like Jagger" kada je frontmen Adam Levin skinuo potkošulju, što je izazvalo vrištanje žena u prvim redovima. U istom trenutku je priređen vatromet na krovu "Mercedes-Benc" stadiona.

Kako piše Bi-Bi-Si, momci iz benda su odradili svoj posao te napustili scenu uz ovacije publike, ali njihov šou nije bio spektakularan, niti će se o njemu previše govoriti.

Podsjećamo, "Halftime show" je muzičko-scenski spektakl u trajanju od 14 minuta i prvobitno je zamišljen kao zabava koja ispunjava vrijeme u poluvremenu utakmice. Međutim, na Superboulu 1993. godine Majkl Džekson je publici priredio nezaboravan nastup kada je uz pomoć dječijeg hora izveo pjesme "Billie Jean", "Black or white" te "We are the world".

Džeksonov nastup važi za jedan od najgledanijih događaja u istoriji američke televizije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana