Левин распаметио даме скинувши мајицу

Агенције
Левин распаметио даме скинувши мајицу

Велики спортски догађај Супербоул одржао се синоћ у америчкој Атланти, а за музичко-сценски спектакл на полувремену била је задужена популарна група "Maroon 5".

Момци из Лос Анђелеса одушевили су фанове на стадиону "Мерцедес-Бенц" те милионе гледалаца из цијелог свијета.

Свирали су неке он њихових највећих хитова као што су "Harder to breathe", "This love" и "Girls like you ".

Посебан тренутак десио се када су баладу "She will be loved " извели усред масе људи који су у рукама чували кинеске папирне лампе.

Међутим и поред спектакуларне сцене те додатних ефеката, америчка јавност коментарише како је у наступу "Maroon 5" недостајала емоционална конекција.

Првобитни снимак њиховог наступа, који је објављен на "Јутјубу", добио је 100.000  дислајкова, због чега је избрисан, те је постављен нови који такође има много више дислајкова него лајкова.

На сцени с "Maroon 5" синоћ су били и репери Биг Бој и Тревис Скот, али судећи према писању америчких медија, ни они нису оставили добар утисак на публику.

Бенд је свој четрнаестоминутни шоу заокружио мегапопуларном пјесмом "Moves like Jagger" када је фронтмен Адам Левин скинуо поткошуљу, што је изазвало вриштање жена у првим редовима. У истом тренутку је приређен ватромет на крову "Мерцедес-Бенц" стадиона.

Како пише Би-Би-Си, момци из бенда су одрадили свој посао те напустили сцену уз овације публике, али њихов шоу није био спектакуларан, нити ће се о њему превише говорити.

Подсјећамо, "Halftime show" је музичко-сценски спектакл у трајању од 14 минута и првобитно је замишљен као забава која испуњава вријеме у полувремену утакмице. Међутим, на Супербоулу 1993. године Мајкл Џексон је публици приредио незабораван наступ када је уз помоћ дјечијег хора извео пјесме "Billie Jean", "Black or white" те "We are the world".

Џексонов наступ важи за један од најгледанијих догађаја у историји америчке телевизије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана