Летећи аутомобили и геџети за кућне љубимце у m:agazinu

M:tel
Летећи аутомобили и геџети за кућне љубимце у m:agazinu

Нових 20 минута посвећених информацијама из свијета технологије и комуникација можете погледати у 23. издању m:agazina, које ће на програму АТВ-а бити приказано у суботу 29. новембра од 16.15 часова, а и овога пута вам доносимо прегршт забавних и занимљивих садржаја.

По свему судећи, неће проћи још много времена када ћемо сви носити паметне наочале, јер се све више компанија укључује у трку за потенцијалне купце овог уређаја намијењеног све бројнијим корисницима проширене стварности. Овога пута ћете моћи да погледате како изгледају оне из радионице компаније Epson, које су директна конкуренција технолошким могулима као што су Google и Sony.

Причаћемо вам и о новом превозном средству, које ће нам омогућити да у будућности једноставно и брзо путујемо од врата до врата, а ријеч је, ни мање ни више, него о летећем аутомобилу. Како изгледа трећа генерација овог возила видјећете у суботу.

У овом издању водимо вас и кроз свијет паса, а опет, наравно, кроз призму технологије. Наиме, савремене справице будућности једнаком брзином стижу и у животињски свијет, те ћемо вам представити сјајне геџете намијењене човјековом најбољем пријатељу.

Кроз најновије издање m:agazina водиће вас Јелена Бабић и Бранкица Стојановић, које ће учинити да вам вријеме проведено уз мале екране буде изузетно занимљиво и забавно.

Уколико имате приједлог за неку занимљиву тему, пишите нам на [email protected], а ми ћемо се потрудити да у наредним издањима и ваша тема нађе своје мјесто.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана