Лепа Брена у гипсу наредних шест седмица

Агенције
Лепа Брена у гипсу наредних шест седмица

Пјевачица Лепа Брена, која је прије неколико дана доживјела незгоду и поломила обје руке у Хрватској, оперисана је у суботу у Ортопедској клиници у Ловрану.

- Операција је трајала сат. Због тежег прелома жбице десне руке (подлактичне кости, прим. аут) користили смо модеран и мање инвазиван захват који омогућује ранији опоравак. Гипс на десној руци носиће најмање шест седмица, а на лијевој ипак нешто краће. Из болнице би требало да је отпустимо током сљедеће седмице - рекао је ортопедски хирург Хрвоје Мокровић.

Да се Брена осјећа добро, потврдио је и њен син Стефан Живојиновић.

- Мама је добро и све је под контролом - рекао је он.

Портпарол Лепе Брене Ивана Ђорђевић рекла је да се пјевачица осјећа добро и да се опоравља.

Породица Живојиновић се поводом тренутне ситуације огласила саопштењем.

- Захваљујемо на великој пажњи коју су нам указали сви запослени у Ортопедској клиници у Ловрану, али и свим блиским пријатељима, као и целокупној јавности широм Балкана на указаном интересовању и бризи за здравствено стање фолк звезде. Породица Живојиновић користи прилику и да захвали медијима на објективном извештавању, али и да представнике штампаних и електронских медија замоли за очување приватности до потпуног опоравка Лепе Брене, када ће она у складу са својом професијом и одговорити на новинарска питања у вези с њеним здравственим стањем - пише у саопштењу.

Пјевачица се у петак ујутро, послије доручка на тераси хотела у Новом Винодолском у Хрватској, оклизнула и незгодно пала те том приликом поломила десну руку и повриједила лакат лијеве руке.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана