Lepa Brena slomila ruku

Agencije foto: G.S.
Lepa Brena slomila ruku

Novi Vinodolski - Pjevačica Lepa Brena slomila je danas desnu ruku u zglobu, nakon što se tokom doručka sa suprugom saplela i pala.

"Lepa Brena i Boba Živojinović odmarali su u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, što čine svakog leta. Pevačica je sa suprugom bila na doručku kada se saplela, pala i slomila desnu ruku u zglobu. Do daljeg neće nastupati, a otkazani su nastupi u Makarskoj i Bihaću", navela je u saopštenju za javnost Ivana Đorđević, izvršni urednik "Grand revije" i portparol Lepe Brene.

Saopštenje je plasirano u javnost nakon što su se u petak u svim regionalnim medijima pojavile spekulacije da je jedna od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima doživjela saobraćajnu nesreću, kao i da je teško povrijeđena.

Spekulisano je da je Brena slomila obje ruke, kao i da je na operaciji. Na sreću, takve spekulacije su bile pretjerane.

Brena je u petak naveče i subotu trebalo da pjeva u diskoteci "Petar Pan" u Makarskoj. Oba koncerta je rasprodala, ali zbog povrede je primorana da otkaže nastupe u Makarskoj i Bihaću.

Lepa Brena je muzičku karijeru započela 1981, i to u jednoj od tada najpopularnijih emisija, koju je uređivao pokojni srpski voditelj Minimaks. Snimila je 17 albuma, nekoliko filmova, između ostalih hit seriju "Hajde da se volimo".

Prva je pjevačica koja se spustila helikopterom na koncert i umjetnica je s najvećim muzičkim tiražima u istoriji balkanske muzike.

Prije nekoliko dana dospjela je u žižu javnosti zbog kritika koje je prilikom jednog nastupa uputila svom obožavaocu koji je pokušavao da od nje naruči pjesmu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana