Лепа Брена сломила руку

Агенције фото: Г.С.
Лепа Брена сломила руку

Нови Винодолски - Пјевачица Лепа Брена сломила је данас десну руку у зглобу, након што се током доручка са супругом саплела и пала.

"Лепа Брена и Боба Живојиновић одмарали су у Новом Винодолском у Хрватској, што чине сваког лета. Певачица је са супругом била на доручку када се саплела, пала и сломила десну руку у зглобу. До даљег неће наступати, а отказани су наступи у Макарској и Бихаћу", навела је у саопштењу за јавност Ивана Ђорђевић, извршни уредник "Гранд ревије" и портпарол Лепе Брене.

Саопштење је пласирано у јавност након што су се у петак у свим регионалним медијима појавиле спекулације да је једна од најпопуларнијих пјевачица на овим просторима доживјела саобраћајну несрећу, као и да је тешко повријеђена.

Спекулисано је да је Брена сломила обје руке, као и да је на операцији. На срећу, такве спекулације су биле претјеране.

Брена је у петак навече и суботу требало да пјева у дискотеци "Петар Пан" у Макарској. Оба концерта је распродала, али због повреде је приморана да откаже наступе у Макарској и Бихаћу.

Лепа Брена је музичку каријеру започела 1981, и то у једној од тада најпопуларнијих емисија, коју је уређивао покојни српски водитељ Минимакс. Снимила је 17 албума, неколико филмова, између осталих хит серију "Хајде да се волимо".

Прва је пјевачица која се спустила хеликоптером на концерт и умјетница је с највећим музичким тиражима у историји балканске музике.

Прије неколико дана доспјела је у жижу јавности због критика које је приликом једног наступа упутила свом обожаваоцу који је покушавао да од ње наручи пјесму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана