Lepa Brena banjalučku publiku bacila u trans

Glas Srpske
Lepa Brena banjalučku publiku bacila u trans

Izvođenjem pjesama starih više od 30 godina, jedna od najvećih muzičkih zvijezda bivše Jugoslavije, Lepa Brena bacila je banjalučku publiku u trans tokom spektakularnog koncerta koji je održan u subotu veče na tvrđavi Kastel.

Brena je u gradu na Vrbasu nastupila druge večeri prvog Vikend festa u Banjaluci, a koncert je otvorila sa najnovijom numerom “Boliš i ne prolaziš”.

Jugoslovenska zvijezda sa osmijehom je nizala hitove “Jugoslovenka”, “Robinja”, “Hajde da se volimo”, “Luda za tobom”, “Golube”, “Srećna žena”, ali i mnoge druge koje je u glas pjevalo više od 5.000 ljudi.

Odjevena u kombinezon boje kože, sa svjetlucavim detaljima, Brena je pokazala zavidnu figuru i pobrala sve simpatije prisutnih, a mnogobrojni fanovi nisu krili oduševljenje što napokon uživaju u glasovnim mogućnostima svoje omiljene pjevačice, dok je publika neumorno đuskala i pjevala.

Prve večeri Vikend festa pred banjalučkom publikom nastupio je i Aco Pejović, koji je koncert započeo uz zvuke nove pjesme “Fatalna doza”, nakon čega su uslijedili mnogobrojni hitovi.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana